Slibované české titulky se konečně blíží do adventury Syberia: The World Before. Česká lokalizace bude do hry přidaná formou bezplatné aktualizace už za dva dny, ve čtvrtek 30. 6. V mezidobí si můžete prohlédnout několik screenshotů z české betaverze.

Za překladem stojí stejný tandem překladatel–korektor jako v případě prvních dvou dílů série, uvádí česká distributorská společnost HYPE. Na překladu, který je rozsahem více než dvojnásobný oproti prvnímu dílu a čtyřnásobný oproti dílu druhému, se pracovalo od poloviny února 2022 a je již zdárně dokončen i důkladně otestován.

Syberia: The World Before vyšla digitálně i fyzicky na PC, včetně Deluxe Edition. V listopadu letošního roku se hra dostane na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé starších konzolí PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch si budou muset počkat až do roku 2023. Do konce letošního roku pak bude k dispozici také speciální dárková sběratelská edice. Hra bude obsahovat českou lokalizaci na všech platformách.

Legendární Syberia se vrací ve velkém stylu a přináší nový, emocemi nabitý příběh nejen ostřílené právničky Kate Walkerové, ale i mladé dívky Dany Rozeové. Hra je situována do několika časových období v rozmezí let 1937–2005 a zavede hráče na dobrodružnou výpravu překonávající hranice kontinentů i samotného času. Dle řady kritiků se jedná po všech stránkách o ten nejlepší díl série vůbec.