Fanouškům menších, děsivých příběhů by se mohl líbit survival horor Wronged Us. Vývojář ze studia Delusional se inspiroval hrami Dark Souls, Silent Hill a Resident Evil.

Wronged Us láká na temný filmový příběh a akci odehrávající se v malém městě. Hráč má prozkoumávat detailně navržené opuštěné město, čelit psychologické hrůze, řešit hádanky a bojovat s příšerami. Samozřejmostí je možnost prozkoumat různé části města a komunikace s NPC.

Projekt je sice ve vývoji více než rok a půl, ale stále se nachází v raném stádiu vývoje. Tvůrce v současné době hledá vývojáře, kteří realizují jeho vizi. První trailer byl sestaven z různých buildů, abychom si mohli udělat představu o atmosféře, prostředí a hratelnosti. Vývojář hodlá využít zpětnou vazbu a podle toho upravit různé aspekty titulu.

Když se na video podíváte, nejspíš zjistíte, že Wronged Us čerpá z "otevřeného" světa Dark Souls, designu úkolů, NPC, příběhu, prostředí a atmosféry Silent Hillu a hratelnosti či mechanik, které dobře známe ze série Resident Evil.

Pokud vše půjde podle plánu, Wronged Us vyjde v roce 2023 na PC a blíže nespecifikované konzole. Zatím se podívejte na trailer (úplně nahoře) a screenshoty.