Rebellion nám připomínají špionážní strategii Evil Genius 2: World Domination skrz dvouminutový gameplay trailer, který je zaměřen na super zloducha Red Ivana. Na starost ho dostal známý anglický herec Brian Blessed, ztvárnil například PC „Fancy“ Smitha ve filmu Z-Cars.

Red Ivan se řadí mezi čtyři super zloduchy, za které bude možné hrát. Každý super zloduch má vlastní kampaň, příběh a jedinečnou základnu. V případě tohoto padoucha jde o doupě v kasinu. Ivan se zaměřuje na moc a zbraně. K dispozici má velký počet ozbrojených stráží a nebojí se proti světu použít ničivé rakety.

Přečtěte si také: Autor Bran Skeldalu ukazuje real-time roguelike strategii Tribe Nation

Zalika se více soustředí na vědu a snaží se najít výhodu nad svými nepřáteli ve výzkumu. Emma je bývalá spymasterka a zaměřuje se tedy na špionáž a úzkou spolupráci se svými spojenci. Posledním padouchem je Maximillan. Ten se vrací z prvního Evil Genius a je to všestranný super padouch, jenž si potrpí na finance.

Evil Genius 2: World Domination v současné době nemá stanovené přesné datum vydání. Hra se očekává v průběhu příštího roku na PC.