Producent a novinář Geoff Keighley upřesnil, co můžeme čekat od nadcházejícího Summer Game Festu, který se uskuteční už ve čtvrtek 10. 6. od 19:30 našeho času.

Původně se mluvilo nejméně o 12 premiérách a dalších oznámení. Dnes už víme, že během Summer Game Fest Kickoff Live show bude představeno více než 30 her. Ty zahrnují nová odhalení chystaných titulů, stejně tak „dlouho očekávané aktualizace“.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Podle nedávných zvěstí by součástí Summer Game Festu měl být Elden Ring, takže fanoušci japonského studia FromSoftware a hardcore RPG by si neměli tuhle show nechat ujít.

Kromě toho Keighley potvrdil přítomnost různých hostů. Mezi nimi bude Giancarlo Esposito, který ve Far Cry 6 hraje hlavního padoucha. Dá se předpokládat, že nám prozradí něco nového o střílečce od Ubisoftu. Vše doplní několik hudebních vystoupení.

Součástí prezentace mají být téměř všechny významné videoherní společnosti kromě Nintenda. Účast je potvrzena u PlayStationu i Xboxu, stejně tak u 2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, SEGA, Steam, Square Enix, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft nebo Wizards of the Coast.

Úplně nahoře se můžete podívat na trailer pro Summer Game Fest.

Summer Game Fest je pouze začátek letního videoherního šílenství. V následujících dnech nás toho čeká mnohem, mnohem více. My budeme vše kolem Summer Game Festu a E3 sledovat a přinášet vám nejaktuálnější informace, stejně jako o uplynulém víkendu. INDIAN vám nabídne také živé přenosy s českým komentářem z jednotlivých prezentací a konferencí.