Po hlavním artworku kooperativní akce Gotham Knights od Warner Bros. Games Montreal (tvůrci Batman: Arkham Origins) se můžeme podívat na key art pro Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady Studios, autorů Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight.

Hra Suicide Squad: Kill the Justice League je plná záporáků. Nechybí Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark, což jsou současně hlavní hrdinové. Titul má nabídnout charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby od Rocksteady, která je zkombinovaná s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky.

Těšit se máme na originální příběh zasazený do velmi detailního otevřeného světa Metropolis. Sledovat bude čtyři členy Sebevražedného oddílu, kteří se vydávají na nemožnou misi s cílem zachránit Zemi a zabít největší superhrdiny DC na planetě.

Hrát budete moci sami, případně v online kooperaci, na níž vývojáři nejvíce sází.

Vydání je naplánováno na rok 2022 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Dosud jsme viděli pouze jeden trailer a dozvěděli se pár informací. To se změní 16. 10. na DC FanDome, kde se ukáže i Gotham Knights.