Tenhle obrázek má pocházet z uzavřeného testování alfa verze Suicide Squad: Kill the Justice League a odhaluje uživatelské rozhraní podobné Call of Duty: Warzone, včetně toho, jak postavy stojí.

To ale není jediná zajímavost, kterou screenshot odhaluje. Další je battle pass, několik herních měn a možnost nákupu kosmetiky. Jinak v menu najdete také ty klasiky, kdy si vyberete postavu a zbraně, stejně tak přizpůsobíte talenty.

Měn je údajně ve hře až šest, což může poukazovat na nutnost grindovat, případně větší snahu, aby hráči ve hře, kterou si koupili za plnou cenu, ještě utráceli peníze.

Pokud se nic nezmění, tak tohle můžeme očekávat v plné verzi. Ta je oficiálně plánovaná na jaro letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Připomínáme, že jde o akční adventuru pro jednoho hráče s možností hrát v kooperaci, kde spolupracují různí členové Sebevražedného oddílu (Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang), aby se postavili Lize spravedlnosti s vymytými mozky, včetně zlého Supermana.

Za hrou stojí Rocksteady Studios. Autoři Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight slibují charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby v kombinaci s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky. Těšit se máme na detailní otevřený svět Metropolis.