Mrazivé dobrodružství Subnautica Below Zero, které navazuje na původní hru Subnautica, bude obohaceno o české titulky na všech dostupných platformách, oznámila dnes společnost Cenega Czech.

Česká lokalizace bude do hry přidána pomocí aktualizace v den vydání, tedy 14. 5. letošního roku. Subnautica Below Zero bude dostupná na platformách PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Na Switchi ovšem v balíčku se svým předchůdcem.

Přečtěte si také: Commandos: Origins zůstanou věrní kultovní sérii

Studio Unknown Worlds Entertainment se v Subnautica Below Zero vrací do světa 4546B. Na hráče čeká mrazivé podmořské dobrodružství na mimozemské planetě. Příběh se odehrává rok po událostech v originální Subnautice a Below Zero vás vyzve k přežití v ledových biomech nad i pod povrchem. Čekají vás řemeslné nástroje, úklid zásob, a hlavně rozluštění další kapitoly příběhu Subnautica.

Na Steamu je Subnautica Below Zero v předběžném přístupu. Hru si na PC můžete koupit už dnes. Pokud máte PS4 nebo PS5, tak je první díl nyní zdarma.

Klíčové je přežití: Shromážděte cenné materiály, řemeslné nástroje, zvládněte svůj hlad a žízeň, a to vše v nebezpečné divočině, která vás vidí jen jako potravu.

Tajemství ponořená hluboko na planetě 4546B: Přišli jste sem hledat odpovědi. Riskovali jste všechno, abyste se sem dostali a neodejdete, dokud neodhalíte pravdu.

Průzkum: Ponořte se do jedinečných vodních a terénních biomů, které vám nabídnou nejen materiál, ale i odpovědi, které hledáte.

Postavte základnu: Tvořte a vytvářejte vše z pohodlí domova. Tyto základny budou nedílnou součástí vašeho přežití nejen proti divoké zvěři, ale taky proti drsnému prostředí planety.