Dnes už všichni znáte No Man's Sky jakožto fakt dobrou vesmírnou survival hru, která je plná prozkoumávání hlubokého vesmíru a objevování neznámého. Vývojáři svůj titul neustále zásobují bezplatnými aktualizacemi, které přinášejí mnoho nového obsahu, abyste se ani po těch pěti letech od vydání ve hře nenudili.

No Man's Sky na tom takhle dobře nebylo vždy. Vydání hry bylo naprosto žalostné a dlouho se hovořilo o tom, že vesmírný titul od Hello Games je tím největším propadákem ve videoherní historii. Ambiciózní vesmírná survival hra měla nabídnout téměř nekonečný vesmír plný různorodých planet s jejich faunou a flórou. V den vydání ale bylo No Man's Sky plné bugů a o velké různorodosti se také hovořit nedalo.

Vývojáři na svůj titul nezanevřeli. Byli plně rozhodnuti hru opravit a udělat ji takovou, jaká měla původně být. V průběhu následujících pěti let tak vyšlo hned několik bezplatných aktualizací, které hru opravovaly a zároveň přidávaly nový obsah. Z největšího propadáku herního průmyslu se tak stala velice kvalitní hra s velkou základnou fanoušků.

A tak se dostáváme ke dnešku. No Man's Sky slaví své páté narozeniny a takováto událost se neobejde bez nějakého oznámení. Vývojáři z Hello Games vypustili trailer, který ukazuje všechny dosud vydané aktualizace a na jeho konci se představuje nejnovější aktualizace s názvem Frontiers. Co nás v ní čeká, prozatím nevíme, ovšem dorazit by měla brzy, tak snad na sebe informace nenechají dlouho čekat.

No Man's Sky je dostupné na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.