Koncem příštího měsíce se na počítače vrátí legendární strategická série Stronghold od Firefly Studios. Fanoušci sice nejsou moc nadšeni z toho, že se jejich real-time strategie přesouvá na Dálný východ. Pokud vám ale nevadí převzít velení nad hordami Mongolů, imperiálními válečníky a klany Samurajů a vrhnout se na obléhání japonských hradů a opevněných čínských měst, tak se Stronghold: Warlords budou prodávat v limitované edici s bonusovým obsahem.

Přečtěte si také: Autor Bran Skeldalu ukazuje real-time roguelike strategii Tribe Nation

Stronghold: Warlords Limited Edition obsáhne hru na DVD v krabičce, unikátní artbook v pevné vazbě, originální herní soundtrack na CD a v digitální verzi, krabičku na soundtrack CD a dokument o tvorbě hry v digitální verzi. U některých obchodů získáte jako bonus digitální kód na hru Stronghold HD.

„Hra Stronghold: Warlords umožní hráčům zcela poprvé najímat, cvičit a velet všem lordům napříč bitevním polem v podobě herních vojevůdců Warlords. Každý z vojevůdců pod tvým velením podporuje s pomocí unikátních perků tvé strategické dovednosti a vylepšitelné schopnosti. Nechte je pracovat v oblasti průmyslu, udržování hranic, výrobě zbraní nebo spojte své síly a provádějte drtivé útoky. Každá kampaň, mise, šarvátka či bitva pro více hráčů nabídne novou skupinu vojevůdců a nové strategické mechaniky k objevení,“ popisuje hru tisková zpráva.

„Podrobte si legendární vojevůdce za využití nových obléhacích zbraní poháněných střelným prachem s pomocí klasických jednotek a zcela nových herních mechanik, které jsou v herní sérii Stronghold naprostou novinkou.“

Stronghold: Warlords vyjdou 29. 9. 2020 na PC. Vývojáři nedávno ukázali gameplay záběry ze singleplayerové kampaně. Celá kampaň je složena z 31 misí a odehrává se v roce 226 př.nl.