Není cesty zpět. Animovaný trailer nás blíže seznamuje s příběh a lorem kooperativní online střílečky Outriders od polského studia People Can Fly a vydavatelské společnosti Square Enix.

Prostřednictvím demoverze si všichni zájemci na počítačích a konzolích PlayStation a Xbox mohou Outriders vyzkoušet. Někteří jsou z trochu jiné varianty série Gears of War nadšeni, jiní nemohou novince přijít na chuť. Každopádně, v Outriders budete hrát roli bastardů a vyvrhelů, kteří se ocitli na neznámé planetě, jež má zachránit lidstvo. Z vojáků se ale staly zbraně a bojují s divokými zvířaty, které se nechtějí vzdát svého území.

Příběhová kampaň bude mít 40 hodin. Po dohrání kampaně se dostanete k takzvaným expedicím. Ty jsou popisovány jako náročné výzvy rozšiřující děj. Expedice jsou navrženy pro zkušené a sehrané týmy s nejlepším vybavením a dokonalou konfigurací hrdinů. Jinými slovy můžete očekávat velmi vysokou úroveň obtížnosti. Vývojáři odmítli, že by šlo o recyklaci kampaně.

Outriders je kooperativní střílečka zasazena do neotřelého, temného a bezútěšného sci-fi universa. Svět se jmenuje Enoch a ovlivňuje ho záhadná anomálie. Hranice Enochu nabízejí malebné lesy poseté houbovými porosty, údolí, impozantní města, kaňony a další zajímavosti.

Plná verze Outriders vyjde 1. 4. letošního roku na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/SS, Xbox One a PC.

Přečtěte si také: Střílečku Outriders si vyzkoušíme zdarma. Co nabídne demo?