Další měsíc, aspoň tedy skoro, další Broadcast. Koncem května/mája vydali vývojáři svůj první Outriders Broadcast - sérii videí vycházející každý měsíc. V něm jsme viděli nové gameplay záběry, první pohled na město First City, vysvětlení World Tierů a bližší zaměření na třídu Trickster. Druhý díl, který vyšel včera večer, není o nic chudší a tentokrát nabízí bližší pohled na příběh hry, nová prostředí, strukturu hry a detailnější představení třídy Pyromancer.

Hned zkraje se dozvídáme, že hra nabídne kolem hodiny a půl cut-scén a další dvě hodiny dodatečných cut-scén představující jednotlivé vedlejší questy. V rozhovoru pro WCCFTech navíc bylo řečeno, že celá hra obsáhne kolem 60 hodin obsahu. 40 hodin bude tvořit hlavní příběh a veškeré vedlejší úkoly a příběhy a dalších 20 hodin end-game obsah.

V druhém díle Broadcast se pak můžeme blíže podívat na nové prostředí Eagle Peaks, vedlejší quest, fungování hubů, hudbu od Inona Zura, již zmínenou třídu Pyromancer a v neposlední řadě na několik otázek a odpovědí.

Outriders vychází pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X na konci letošního roku.