Vydavatel Private Division a vývojáři z V1 Interactive oznámili, že jejich nadcházející sci-fi střílečka z pohledu první osoby Disintegration dorazí na PlayStation 4, Xbox One a PC přes Steam 16. 6. Zakoupit si ji budete moct za 49,99 euro a pokud si ji předobjednáte, získáte bonusový kosmetický obsah pro multiplayer, včetně skinu posádky Lost Ronin Midnight, emotu Flex, attachmentu Disintegration Medal Gravcycle či exkluzivních animovaných hráčských bannerů.

Pokud hru Disintegration neznáte, nezoufejte. Trochu vám ji představím. Jak již bylo řečeno, jedná se o sci-fi střílečku z pohledu první osoby, která však využívá i prvky realtimových strategií a vytváří tak zcela něco nového. Ve vývojářském týmu ke všemu najdete i Marcuse Lehta, spolutvůrce Halo a kreativního ředitele Halo: Reach, takže je zde velká pravděpodobnost, že hra dopadne více než dobře.

Lidstvo ve světě se vzácnými zdroji, hladomory a planetou na pokraji zkázy přišlo na způsob, jak přežít, zvaný integrace, během níž je lidský mozek přenesen do robotického těla. Z onoho chaosu zároveň povstala agresivní armádní legie Rayonne, která chce ovládnout svět a provést proces integrace i u zbytku lidstva, aby upevnila svou moc.

Převezmete roli zkušeného pilota Romera Shoala a povedete malou skupinu psanců bojovat proti ohromující síle Rayonne. V průběhu napínavé singleplayerové kampaně budete ovládat ozbrojené Gravcycly. Povedete svůj tým napříč řadou různých misí nabitými akcí, explozemi a zápletkami, abyste porazili síly Rayonne a zachránili pozůstatek lidstva.

Kromě singleplayerové kampaně hra nabídne také frenetický multiplayer, kde piloti a jejich posádky soutěží ve třech herních režimech na šesti různých mapách. Budete si moct vybrat z devíti vysoce stylizovaných posádek, z nichž se každá hodí do jiné situace. Kromě toho multiplayer obsáhne řadu kosmetických úprav, které lze zakoupit nebo získat hraním, včetně skinů pilotů a posádky, kosmetických úprav Gravcyclů a řady bannerů. A aby toho náhodou nebylo málo, vývojáři budou do hry přidávat obsah i po vydání.