Na akční RPG z první osoby s názvem Atomic Heart se v redakci těšíme. Tvůrci z ruského studia Mundfish nám několikrát dali nahlédnout pod pokličku vývoje, a to se děje i tentokrát. Ve spolupráci se společností NVIDIA přinesli ukázku, která využívá technologie DLSS a ray-tracing. A nutno dodat, že to hře takhle sluší.

Trailer názvem Universal Polymer Vaccination Gone Wrong ukazuje hlavní postavu tajného agenta Sovětského svazu, třímajícího obrovskou zbraň. Do toho na něj někdo mluví rusky a připomíná, že den před celosvětovou vakcinací je skvělá příležitost oslavit státní svátek s tím, že všechny dostupné druhy robotů budou v ulicích a budou hlídat pořádek. „Drofas“ a „Sipukhas“ připraví speciální letecký program. Celá slavnost bude vysílána ve všech televizích a rádiových stanicích.

Poté vidíme menší ukázku hratelnosti, kdy na hlavního hrdinu běží příšera, kterou dokáže zmrazit. Další schopnost mu umožní vyhodit nepřátele do vzduchu. Dojde také na brokovnici.

Atomic Heart nemá stanovené datum vydání. Hra se kromě PC dostane také na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4 a Xbox One. Atomic Heart očekáváme letos. Také vám titul svou atmosférou připomíná sérii BioShock?

Přečtěte si také: Nové detaily o ruské akci Atomic Heart ve stylu BioShocku