Tak máme po prvním překvapení. Připravovaná multiplayerová středověká akce Chivalry 2 nevyjde pouze na počítače, ale také na konzole současné a nové generace. Konzolové verze prozradilo video na oficiálním YouTube kanálu společnosti Deep Silver, které bylo krátce na to odstraněno.

Podle tohoto videa má Chivalry 2 podporovat hraní napříč všemi platformami, což jistě přispěje k vybudování velké hráčské základny. Další detaily očekáváme dnes večer v rámci prvního dne Summer of Gaming od magazínu IGN, kde se Chivalry 2 má předvést v plné kráse.

Chivalry 2 je pokračování oblíbené multiplayerové akce, která na počítače vyšla již v roce 2012 a od hráčů má velmi kladné hodnocení. Vývojáři ze studia Torn Banner Studios se o svůj titul řádně starali. Není tak divu, že se fanoušci těší na druhý díl.

Jak bylo již dříve potvrzeno, Chivalry 2 vzniká ve spolupráci se společností Epic Games. PC verze bude mít časovou exkluzivitu u Epic Games Store (pravděpodobně rok). Pokud vám to nevadí, tak se již nyní můžete přihlásit do testu alfa verze. Plná verze je v plánu na letošní rok. V současné době ale nevíme, zda ve stejné době vyjde Chivalry 2 i na PlayStation 5, PS4, Xbox Series X a Xbox One.

Chivalry 2 vnadí na ultimátní středověké multiplayerové bitvy z pohledu první osoby. Bitvy byly inspirovány epickými středověkými filmovými bitvami. V jeden okamžik se bude moci střetnout až 64 hráčů a k dispozici budou i katapulty, které udělají na mapě pořádnou paseku. Budete obléhat hrady, případně je bránit, využívat koně a mnoho dalšího.