Herschel Beahm se proslavil jako streamer s přezdívkou Dr Disrespect, který má za sebou několik kontroverzních momentů při streamování stříleček jako H1Z1, PlayerUnknown's Battlegrounds, Black Ops 4: Blackout, Call of Duty: Warzone, Apex Legends a Fortnite.

Motal se ale také kolem vývoje her, byl komunitním manažerem studia Sledgehammer Games a od roku 2011 se staral o Call of Duty. Později byl povýšen a podílel se na vytváření multiplayerových map pro Call of Duty: Advanced Warfare. V roce 2015 firmu opustil, aby se soustředil na streamovací kariéru.

Po letech se vrací a vytváří vlastní multiplayerovou first-person střílečku. Ta teď dostala jméno Deadrop a na oficiálních stránkách je pro vybrané hráče dostupné demo. Z něho se na internet dostaly záběry. Ukazují temný hangár, kde se střílí figuríny.

Demo vzniklo jako ukázka obecné premisy a uměleckého směřování hry. Ta v poslední době vyvolává kontroverze. Důvodem jsou plány na integraci NFT. Dr Disrespect chce v budoucnu vše vysvětlit a poskytnout vybraným influencerům přístup do hry, aby společně s ním vytvořili nejlepší FPS.

Ve studiu Midnight Society pracuje nejen Dr Disrespect, ale také Robert Bowling jako šéf studia a Quinn DelHoyo jako kreativní ředitel. Bowling byl dříve kreativním stratégem a komunitním manažerem v Infinity Ward, zatímco DelHoyo posledních devět let pracoval v týmu 343 Industries, naposledy byl hlavním designérem sandboxu Halo Infinite.