Německé studio King Art Games se pochlubilo s plány týkající se Iron Harvest. Real-time strategii, která vyšla 1. 9. letošního roku na PC s českými titulky (konzolové verze budou následovat později), čeká demoverze, bezplatná aktualizace s novým režimem, příběhové DLC i turnaj.

Poslední listopadový týden se hráči mohou těšit na zcela nový režim nazvaný Drop Zone. V něm začnou na mapu padat zásoby a hráči mají za úkol je sbírat. Za jejich sbírání získávají body a zápas vyhraje ten, kdo dosáhne požadovaného počtu bodů jako první. Jen pozor, na mapu může padat více zásob najednou a je nutné myslet na jejich obranu. Navíc jejich shromáždění si žádá čas.

Drop Zone budou k dispozici na všech existujících mapách v režimech Skirmish, Ranked, Quick Match a vlastních zápasech.

Velkou novinkou bude dodatečný balíček Rusviet Revolution. Ten rozšíří původní příběh a zaměří se na revoluci točící se kolem svrhnutí cara na čtyřech nových mapách pro jednoho hráče.

Nový příběh bude zdarma pro všechny podporovatele na Kickstarteru a majitelem Digital Deluxe Edition od 17. 12. Ostatní si DLC budou moci koupit za 4 eura prostřednictvím Steamu, GOG nebo Epic Games Store.

Od 25. 11. do 1. 12. si všichni zájemci budou moci Iron Harvest vyzkoušet skrz demoverzi. Ta bude dostupná na výše zmíněných třech platformách a přidáte se v ní k Anně Kos a jejímu medvědovi Wojtekovi na jejich cestě napříč Evropou ve válce, která se odehrává po první světové válce v alternativní historii po roce 1920.

Přečtěte si také: Iron Harvest vám ukáže propracovanou alternativní minulost

V demu najdete napínavé mise z kampaně, vyzkoušíte si Skirmish a výzvy proti umělé inteligenci nebo v kooperaci s kamarádem. Chybět nebude ani kompetitivní multiplayer s napínavými bitvami ve stylu 1v1, 2v2 nebo 3v3.

Poslední plánovanou věcí je turnaj. V Iron Harvest Fall Tournamentu se bude soutěžit o ceny v celkové výši až 5000 eur. První kolo kvalifikace proběhne již tuto sobotu. Další v neděli a poté v sobotu 5. 12. a 12. 12. Finále je 19. 12. Turnaje se mohou účastni i ti, co hrají demo.