Oblíbené dětské strašidelné horory od R.L. Stine se v průběhu let probojovaly na filmová plátna. U nás je známe pod názvem Husí kůže. Příznivci těchto komediálních hororů se mohou v létě těšit na hru Goosebumps: Dead of Night, která vyjde na PS4, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Půjde o survival horor z pohledu první osoby vyprávějící příběh o tom, jak úhlavní záporák Slappy ukradl stránky ze série knížek a vypustil do světa hordy monster. Vy se musíte pustit na nebezpečnou výpravu a najít chybějící stránky. Při tom se musíte vyhnout různým strašidelným tvorům a příšerám, plížit se, skrývat se a řešit všelijaké hádanky s cílem dát vše do pořádku a chytnout Slappyho.

Pokud jste četli knížky, viděli seriál nebo filmy, tak se můžete těšit na známá monstra, včetně klauna a gumových medvídků.

Vývoj má na starost studio Cosmic Forces, které v roce 2015 na mobilní platformy vydalo Goosebumps: Night of Scares. Pokud jste tenhle titul hráli, tak u Dead of Night mělo dojít k výraznému zlepšení po grafické stránce a hra obsahuje i více hádanek a úrovní. Na Nintendu Switch bude podporovat dotykový displej a gyroskopické ovládací prvky.

Hra je určena pro malé i dospělé hráče.