Německá společnost Headup Games, která se specializuje na vývoj a vydávání indie her, oznámila strašidelnou a komickou 3D plošinovku Pumpkin Jack, která vyjde koncem letošního roku na PC a nespecifikované konzole. Pokud toužíte po šílené výpravě již dnes, na Steamu najdete demoverzi.

Vývoj hry má na starost Nicolas Meyssonnier, který pracuje v Unreal Enginu a inspiroval se u her MediEvil a Jak a Daxter. Na hráče tak čeká skákání, vyhýbání se překážkám, epický boj zla proti dobru, nároční nepřátelé a skličující hádanky zaměřené na fyziku a gravitaci. Doprovodné screenshoty a video potvrzují barevnou grafiku. Cestovat budete různorodou krajinou.

Klidné Boredom Kingdom se svými šťastnými občany, monotónním klidem a rozkošnými králíčky vyvolalo hněv ďábla, který touží po zmatku, mučení a krveprolití. Království uvrhl do strašné kletby věčné noci. Lidé se ale nechtějí se změnou smířit a chtějí zpět svůj mírumilovný způsob života. Proto svolají svého spasitele - mocného kouzelníka se schopností ukončit zlou kletbu. To si ale ďábel nenechá líbit a přivolá ducha Jacka, dýňového lorda, aby bojoval s čarodějem a jeho armádou zvířat. A právě vy budete hrát za Jacka.