Ten čas je opět tady! Vánoční slevy! Sice už je po Vánocích, to ale neznamená, že si nemůžete nějakou tu pěknou hru zakoupit pro svoje uspokojení. Pojďme se podívat na menší seznam námi doporučených her, které najdete ve slevě právě na Steamu.

Watch_Dogs 2

Ve hře převezmete roli geniálního hackera Marcuse a přidáte se k nejznámější hackerské skupině DedSec. Váš hlavní úkol je provést největší hackerskou operaci v historii. Jak daleko jste ochotni zajít s moderní technikou oplývající Silicon Valley?

Keep Talking and Nobody Explodes

Měli jste někdy sen, že byste chtěli zneškodnit bombu? Já taky ne, ale v této hře si to můžete zkusit na svou vlastní kůži! Úžasná párty hra, která vás jistě rozesměje a zaměstná vaše mozkové závity na nějakou tu dobu. Váš partner bude muset promýšlet všechny kroky, jinak vás to bude stát život.

Portal 2

Aaanooo... Hra mého dětství. Všemi oceňovaná logická hra, ve které se objevíte v laboratořích Aperture Science a vaším úkolem bude... No, prostě a jenom testovat. Jasný must-have ve vaší Steam knihovně.

Cuphead

Hodně těžká skákačka... Vážně hodně těžká... Ne tak těžká jako Blackhole, ale hodně těžká... Jako vážně. Nově vydaná hra, ve které vás překvapí klasický jazzový soundtrack a zpracování podle animáků ze sedmdesátých let 20. století. Sice asi rozbijete pár těch klávesnic, ale hra za to stojí.