Během dnešní prezentace ID@Xbox představil Microsoft nové hry, které se brzy dostanou do Xbox Game Passu. Letos na podzim se předplatitelé na PC a konzolích Xbox mohou těšit na pohodovou farmářskou simulaci a dobrodružnou hru Stardew Valley.

Tvůrci Stardew Valley si vybrali dobré načasování pro vstup do Xbox Game Passu. Začátkem tohoto roku byla na konzolích spuštěna velká aktualizace, která do hry přidala spoustu nového obsahu.

Druhým přírůstkem je Aragami 2. Na pokračování stealth akce se můžete těšit 17. 9. letošního roku na konzolích Xbox a PC. Ve stejný den titul vyjde také na PlayStation 4 a PlayStation 5. Aragami 2 se zaměřuje převážně na souboje inspirované nindži.

Další na řadě je Pathfinder: Wrath of the Righteous. Tohle epické RPG od tvůrců Pathfinder: Kingmaker vyjde 2. 9. na PC, ale na konzole Xbox One a PlayStation 4 se dostane až 1. 3. 2022.

Následuje strategie Evil Genius 2. Ta byla dnes oznámena pro konzole Xbox a PlayStation. Studio Rebellion potvrdilo vydání padoušské strategie na čtvrté čtvrtletí letošního roku.

Posledním titulem je Pupperazi s focením psů ve stylu Pokémon Snap. Tady ale termín neznáme.