Oslavy 10. narozenin MMORPG Star Wars: The Old Republic zdárně pokračují, a tak konečně víme, kdy přesně vyjde další expanze. Rozšíření nazvané Legacy of the Sith dorazí už za necelý měsíc, konkrétně 14. prosince/decembra 2021. Jako obvykle bude expanze k dispozici zdarma všem předplatitelům.

Legacy of the Sith již od svého oznámení láká na možnost návštěvy klasické vodní planety Manaan, kterou jsme poprvé navštívili ve Star Wars: Knights of the Old Republic z roku 2003. Během událostí na Manaanu se budou moci hráči setkat s řadou již známých postav a dále řešit plány Dartha Malguse.

Expanze nabídne také nový Flashpoint na sněžné planetě Elom, který opět souvisí se snažením Dartha Malguse, stejně jako Operation nazvanou R-4 Anomaly. Ta bude k dispozici krátce po vydání Legacy of the Sith, přičemž se zaměřuje na střet se sithským kultem. Novinkou pro všechny hráče The Old Republic je pak nový systém soubojových stylů, který přináší zejména oddělení příběhu vámi zvolené třídy od herního stylu.

Datum vydání expanze Legacy of the Sith připomíná krátké video, které je poměrně efektním sestřihem záběrů ze starších cinematic trailerů. A když už je řeč o cinematic trailerech, po opětovném vydání videí Deceived, Hope, Return a Sacrifice v rozlišení 4K jsme se nedávno dočkali vylepšené podoby cinematic traileru Betrayed, který souvisel s expanzí Knights of the Eternal Throne.