Je nám jasné, co se vám právě honí hlavou. To ještě někdo hraje? Budete se divit, ale Battlefront II si i po svém krušném startu udržel poměrně velký počet hráčů, hlavně díky nejrůznějším dodatkům zdarma, které krom skinů přinášely i nové hrdiny, mapy a třídy. Zvláště poslední rok se vývojáři starali o hru, jak jen to šlo, což spolu s nízkou cenou donutilo další lidi si titul pořídit. K tomu by ale nedošlo, kdyby se titul nezbavil silného důrazu na mikrotransakce.

Do kin se žene poslední díl Skywalker ságy s přízviskem Vzestup Skywalkera a s ním do Battlefrontu 2 velká nálož novinek. Máme tu opět nové skiny, ale hlavně i mapu a brzy i hrdiny.

První novinkou jsou dvě nové lodě do módu Capital Supremacy. Jedná se o režim, ve kterém cestujete postupně napříč zemí a bitevními loděmi. Zatím byl mód omezen pouze na konflikt mezi Republikou a Separatisty. Nově si konečně užijeme režim i za Odpor a První řád. Nejnovější hrdinové jsou velkým překvapením, protože budeme moct hrát za droidy BB-8 a BB-9E. Bohužel se nám nedostalo informací k jejich schopnostem a stylu hraní. Dá se jen předpokládat, že půjde o další přírůstek do třídy Support.

Obsah bude postupně přidáván od 17. prosince/decembra až do konce ledna/januára roku 2020.

Poslední novinkou je oznámení Celebration Edition, kterou si můžete již koupit. Jedná se o edici, která obsahuje všechny skiny, emoty a další s tím, že ukrývá i exkluzivní obsah, naštěstí jen ve formě skinů. Pokud nevlastníte původní hru, můžete si edici zakoupit za 40 dolarů, nebo za 25 dolarů, pokud již vlastníte původní hru.

Rádi vidíme, že se vývojáři o hru starají a nabízí i možnost odemknout si vše najednou. Uzamykat ale nějaké skiny za paywallem pár lidí rozhodně naštve.