Pokud jste fanoušci studia Telltale Games a máte rádi Star Trek, letošní Game Awards pro vás mají skvělou novinku. Bývalí členové tohoto známého studia založili studio vlastní pojmenované Dramatic Labs a vytvářejí hru ze světa Star Trek. Jedná se adventura z pohledu třetí osoby a dle všeho se máme těšit na interaktivní příběh zasazený do období Star Trek: The Next Generation.

Star Trek: Resurgence vypráví dosud nevyřčený příběh dvou členů vesmírné lodi U.S.S. Resolute. Jsou jimi první důstojnice Jara Rydek a mechanik Carter Diaz, kteří se snaží zabránit válce mezi dvěma mimozemskými frakcemi. Čekat na vás bude zajímavé dobrodružství, při němž narazíte na známe i nové postavy z tohoto univerza. K dispozici budete mít různé dialogové možnosti, které budou mít dopad na váš průchod hrou.

„Jako fanouškům Star Treku je pro nás opravdu ctí vytvořit příběh, který hráče dostane přímo do středu dění, kde významné volby a rozhodnutí ovlivní celý příběh,“ uvedl v tiskové zprávě zakladatel Dramatic Labs Kevin Bruner.

Star Trek: Resurgence dorazí na Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC (exkluzivně na Epic Games Store) na jaře 2022.