Pro počítače dnes vyšla demoverze očekávaného pokračování simulátoru automechanika. Společnosti Red Dot Games a PlayWay S.A. zvou hráče, aby si prostřednictvím Steamu hru vyzkoušeli. Plná verze je naplánována na letošní rok.

Car Mechanic Simulator 2021 začnete jako čerstvý majitel autoservisu a postupně se vypracujete v impérium. Nejprve si ale musíte ušpinit ruce, opravit vozidla, testovat je, lakovat, seřizovat a přestavovat.

Připraveno bude 72 aut k opravě, více než 4000 jedinečných dílů, nekonečný počet náhodně generovaných zakázek i lov na vrakovišti, nálezy historických kousků ve stodolách nebo návštěva aukcí.

Tvůrci připravují speciální příběhové mise. Každá mise nabídne jedinečný soubor požadavků a výzev, kterým musíte čelit. O Car Mechanic Simulatoru 2021 tisková zpráva tvrdí, že jde o nejpropracovanější simulátor automechanika s realistickým zpracováním a velkým důrazem na detaily.

Tak co, vyhrnete si rukávy a ušpiníte si ruce? Pokud říkáte ano, tak potřebujete minimálně Windows 7, 8 nebo 10 (64-bit), procesor Intel Core i5 4690 / AMD Ryzen 5 1500X, 4 GB RAM, grafickou kartu NVidia GeForce GTX 760 2 GB, DirectX verze 11 a 35 GB volného místa na disku.