Vypuštění Nintendo Labo do světa se blíží hodně rychlým krokem. K jeho spuštění dojde 27. 4. 2018 a hned den poté se budete moci podívat na oficiální launch akci v Holešovicích.

Nintendo Labo je speciální sada doplňků k Nintendo Switch. Zajímavé na nich je to, že jsou většinou vytvořené z kartonu, ze kterého si jednotlivé „stavby“ postavíte sami. Labo se spoléhá také na vaše nápady. Tudíž můžete jednotlivé stavby upravovat, obarvovat je, nebo si vytvořit vlastní výtvory ve speciální aplikaci Toy-Con Garage. Možnosti jsou neomezené!

Můžete si zakoupit dva základní kity, ze kterých se dají sestavit různé výtvory - Toy-Cony. První z kitů je Variety Kit, který obsahuje větší množství menších výtvorů. Ovládejte rybářský prut, sestavte si autíčko nebo závoďte na motorce! Druhý kit je poté Robot Kit, ve kterém dostanete možnost stát se robotem a v aplikaci poté ničit město! To je cool, že? Sestavení jednotlivých výtvorů je jednoduché. Není potřeba žádné lepidlo ani nůžky. Vše je hezky doprovázeno návodem v aplikaci, který si můžete sami ovládat, přibližovat a posouvat se v něm.

České Nintendo si pro nás připravilo i právě výše zmíněný launch event, ve kterém si budete moct všechny výtvory a sady vyzkoušet a zjistit, jak vše funguje. Tato akce se bude udávat v Praze v Holešovicích. Pokud máte zájem na akci přijít, můžete se zaregistrovat zde.

Co si o Nintendo Labo myslíte vy? Budete kupovat?