EA hledají oddané fanoušky, kteří se zúčastní uzavřeného technického testu NHL 22. Nový díl hokejové simulace nebyl ještě oznámen, ale jeho vydání se očekává letos na podzim na konzole PlayStation a Xbox.

Vybraní hráči obdrží kód k aktivaci hry koncem tohoto měsíce. Technický test se týká konzolí PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Účastníci nebudou moci sdílet videa a screenshoty, stejně tak bude zakázáno streamovat.

Vývojáři doufají, že jim hráči nahlásí všechny chyby a poskytnou zpětnou vazbu. Pokud se chcete testu zúčastnit, zamiřte na webové stránky EA, vyberte si platformu, vyplňte o sobě informace (e-mail, datum narození a země) a snad vám dojde e-mail.

„Zapojte se do technického testu NHL 22 a buďte mezi prvními, kdo si vyzkouší nejnovější způsoby hraní. Tvrdě jsme na NHL 22 pracovali, a jednou z našich hlavních starostí je, abychom vám při vydání hry přinesli co nejlepší herní zážitek. Proto vás žádáme o pomoc,“ informuje EA.

Bohužel chybí informace o tom, co od NHL 22 můžeme očekávat. Před pár měsíci se internetem nesly zprávy, že EA Sports konečně i u hokeje přecházejí na Frostbite engine (stejně jako u sérií FIFA a Madden NFL), ale raději bych s tím moc nepočítal. Stejně tak bych nepočítal s verzí pro počítače.