Trocha historie

Snad každý hráč narozen před začátkem millenia  zná hru Wolfenstein 3D, který zahájil éru her s 3D grafikou. Následovně vyšly méně známé díly jako jsou: Return to Castle Wolfenstein,  Bethesda využila této oblíbené hry a v roce 2014 vydala hru Wolfenstein The New Order což byl velký úspěch. Společnost se proto rozhodla že vydá také samostatně hratelné DLC: The Old Blood což byl pro studio krok stranou, ale to se snaží napravit dílem s pod názvem The New Colossus.

Přímé provázání s původním dílem

Můžeme očekávat hru navazující na předchozí díl The New Order. Hra bude také určitě plná akce, krve a "nácků," které budeme potkávat na každém rohu spolu s bojovými roboty. Na těchto robotech budeme i moct jezdit a využívat jako přístroje na zkázu a smrt. Těšit se budeme moci i na předem oznámenou sběratelskou edici se soškou hlavního hrdiny zabijícího "nácky". Hlavní věc na co se můžem tešit je hlavní hrdina BJ. Blazkowicz známého jako: “Terror-Billy.”

Silný příběh, hravé dialogy

Ocitnete se v kůži BJ. Blazkowicze, který se probouzí v nemocnici (nejspíše návaznost na konec předchozího dílu) a zjišťujete že Ameriku ovládají Nacisti. Proto začnete shánět ty nejodvážnější lidi co budete jen moci najít na vedení odporu vůči nacistům. Samozřejmě budete potřebovat i zbraně pro všechny co se chtějí postavit nacistům. Jakmile vybavíte svou skromnou armádu povstalců zbraněmi bude už stačí pouze "šlohnout" super tajné a super střežené technologie a vyhnat silou nacisty z Ameriky. 

Samozřejmě tohle je jen hrubý nástřel jak bude příběh vypadat, více informací se dozvíme časem od vývojářů, nebo až po vydání hry.

Dočkáme se brzy

Hra je oznámena na 27. října 2017, a to na: PC, PlayStation4 a Xbox One. 

@