Designéři a programátoři Insomniac Games připravili překvapení pro hráče Spider-Man: Miles Morales. Nové pavoučí dobrodružství zahrne dva speciální obleky. TRACK suit byl představen nedávno (info o něm zde). Dnes se na řadu dostal fešný kostým z animovaného filmu Spider-Man: Paralelní světy (v originále Spider-Man: Into the Spider-Verse).

Když využijete tento skin a navléknete do něj Milese Moralese, tak se změní jeho pohyby. Jsou výrazně odlišné od těch základních a připomínají animace při 12 snímcích za sekundu.

Podívejte se na trailer úplně nahoře. Tady dole vám servírujeme ještě jedenáctiminutové gameplay video. Spoilerů se bát nemusíte, Miles Morales prozkoumá New York a věnuje se vedlejším úkolům.

Přečtěte si také: Spider-Man: Miles Morales - rozdíly na PS5 a PS4, herní doba, kostýmy

Vývojáři doplnili, že oblek je určen nejen pro předobjednávky. Hráči, kteří si Spider-Man: Miles Morales předobjednají, ho budou mít odemčený předčasně, ale postupně se k němu dostanou všichni hráči.

Spider-Man: Miles Morales vyjde 12. 11. letošního roku na PlayStation 5 a PlayStation 4. Hra bude obsahovat české titulky. Když si koupíte Deluxe Edition, tak získáte navíc remaster původního Spider-Mana z roku 2018 pro PS5.