Dlouho očekávaný příchod Spider-Mana do hry Marvel's Avengers od vývojářů z Crystal Dynamics přinese také jeho vlastní příběhovou linku a cutscény. Na oficiálním discordovém kanálu to potvrdil producent studia Dan Matlack.

Fanoušci od oznámení plánovaného DLC s pavoučím mužem od vývojářů mnoho neslyšeli, datum jeho vydání se navíc několikrát odložilo. V uveřejněných plánech pro vývoj ze začátku letošního roku dokonce Spider-Man zcela chyběl. Matlack tak svým vyjádřením utnul měsíce nejistoty. ‚‚Spider-Man bude v naší hře samostatný event a bude tedy určitě mít vlastní příběh a cutscény," ujistil.

Producent dále pokračoval v komunikaci s fanoušky ohledně chystaného raidu, kde se hráči utkají se záporákem Klawem z posledního rozšíření War of Wakanda. Ačkoli ne všechny lokace budou nové, čeká podle Matlacka Avengery unikátní zážitek. ‚‚Bude to trochu namíchané, ale bude to zábava," dodal. Zatímco raid bude dostupný na všech platformách, stále platí, že pavoučí hrdina dorazí pouze na PlayStation.

Kdy přesně se hráči proženou v obleku dobrého souseda Spider-Mana, jasné není, poslední plány společnosti uvádějí podzim nebo zimu letošního roku.