Spider-Man nás doposud nechal rozmlsat díky skvěle vypadajícím ukázkám i screenshotům, ale autorům z Insomniac Games to ještě není dost. Komunitní ředitel studia, James Stevenson, na svém twitteru zodpověděl otázky, které zajímaly nejednoho nedočkavého fanouška. 

Jestliže jste si mysleli, že daní za doposud zveřejněné materiály a sliby bude ve výsledku herní doba, jste na omylu. Dle Stevensonových se máme těšit na to, že pár večerů s Spideym určitě strávit budeme. Průměrnému testerovi při standardní obtížnosti - zřejmě normální - zabral Spider-Man něco okolo 20 hodin. Někteří si dobu protáhli díky tomu, že dělali vedlejší úkoly a aktivity. Pro ty, kteří rádi vyšší obtížnost, tu tak čeká ještě delší herní zážitek.

Ohledně otázky velikosti hry odpověděl Stevenson tak, že definitivní velikost ještě nesdělí, nicméně připravit bychom si měli minimálně 45 GB volného místa. Spíše je třeba počítat s větším číslem, ke kterému je nutné přičíst nadcházející patche a další věci, jež přidají na váze. 

V neposlední řadě se objevil zvídavý dotaz týkající se dodatečných nastavení, jako tomu bylo např. u Uncharted 4 či God of War. I těch se podle Stevensona dočkáme, ale na detaily si musíme ještě chvíli počkat.