Nahoře najdete video, které zaznamenává nový rekord ve speedrunu u Atomic Heart. Sovětskou střílečku s roboty dokázal uživatel YouTube jménem deLINO dohrát za 7 minut. Speedrun začíná až po velmi dlouhém úvodu.

Upozorňujeme, že video obsahuje spoilery.

O first-person akci od studia Mundfish je mezi hráči velký zájem. Atomic Heart v rámci Game Passu překonal všechny ostatní hry letošního roku a řadí se na vrchol žebříčku Xboxu. Překonal tak Hi-Fi Rush od Bethesdy i silný GoldenEye.

Podle serveru TrueAchievements se během prvního týdne do rudě zbarvené neo-dystopické střílečky vrhlo téměř 120 000 předplatitelů Game Passu. Předchozí zmíněné tituly v prvním týdnu přilákaly zhruba 70 tisíc hráčů.

Silnou pozici Atomic Heart v Game Passu dokazují statistiky Hogwarts Legacy. Akční RPG ze světa Harryho Pottera není v Game Passu, avšak na Xboxu během prvního týdne zaznamenalo kolem 100 tisíc hráčů.

Uvidíme, jak dlouho Atomic Heart na vrcholu vydrží. Jedním z adeptů na celkové vítězství je Starfield, očekávané vesmírné dobrodružství od Bethesdy, které by mělo vyjít v první polovině tohoto roku.