Předposlední den letošní E3 byl zakončen prezentací Capcomu. Na té jsme se bohužel nedočkali nových oznámení, ale „pouze“ několika málo informací o třech titulech. Mezi nimi najdeme Resident Evil Village a multiplayerový RE: Verse, Monster Hunter Stories 2 a The Great Ace Attorney Chronicles.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

RESIDENT EVIL VILLAGE + RE: VERSE

První část prezentace byla věnovaná nedávno vydanému Resident Evil Village a multiplayerovému RE: Verse. Bohužel to moc velké informace nebyly. 

Osmý díl se oficiálně dočká DLC přídavku z důvodu velké poptávky, ale detaily jsme se nedozvěděli a mělo by na ně dojít „později“. Co se týče multiplayeru RE: Verse, ten vyjde po svém odložení už příští měsíc. A… To je všechno.

NOVINKY PRO MONSTER HUNTER RISE

Do Monster Hunter Rise (Switch) brzy přibudou nové kosmetické doplňky a postavy z Monster Hunter Stories 2 a na obzoru jsou další aktualizace, včetně nových výzev, úkolů, eventů a odměn.

MONSTER HUNTER STORIES 2 - TRAILER A DEMO

Na Summer Game Festu jsme mohli vidět příběhový traler na Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin pro Nintendo Switch a PC. Capcom na své E3 prezentaci hru připomenul prodlouženým trailerem. Ten nás blíže seznamuje s atmosférou a kochat se můžeme několika efektivními záběry.

Fanoušci budou mít radost, od 25. 6. bude k dispozici demoverze, aby si hráči mohli Monster Hunter Stories 2 před vydáním (naplánované na 9. 7.) vyzkoušet. Postup z dema bude možné přenést do plné verze.

THE GREAT ACE ATTORNEY CHRONICLES

Capcom nezapomněl na The Great Ace Attorney Chronicles, které míří 27. 7. letošního roku na PlayStation 4, Nintendo Switch a PC.