Příznivci Nintenda Switch se v nadcházejících měsících rozhodně nebudou nudit. Společnost Nintendo dnes zveřejnila Direct mini a oznámila další hry, které v dohledné době zavítají na její současnou konzoli/handheld.

ČESKÝ VIGOR Z XBOXU ONE MÍŘÍ NA SWITCH

Pokud se vám líbí hry od českého studia Bohemia Interactive, tak na Switchi si budete moci zahrát shoot-and-loot titul Vigor. Vývojáři neoznámili datum vydání, místo toho lákají do uzavřené bety, která proběhne od 9. do 16. 4. Registrace se otevřenou 2. 4.

„Po úspěšném období, které Vigor strávil exkluzivně na Xboxu One, cítíme, že je čas udělat další krok vpřed a přivést poválečné Norsko dalším hráčům. Tím krokem je spuštění Vigoru na Nintendu Switch. Hráči Switche dostanou speciální verzi, zatímco hráči na Xboxu si užijí vydání třetí sezóny,“ komentoval oznámení vedoucí projektu Petr Kolář.

Je zajímavé, že Bohemia Interactive si jako další krok pro Vigor vybrali Switch. Uvidíme, zda v budoucnu hra dorazí také na PS4 a PC.

KOLEKCE HER BIOSHOCK, BORDERLANDS A XCOM 2

Vydavatelská společnost 2K Games má ráda Nintendo. Důkazem je oznámení tří klíčových sérií. Na Switch již 29. 5. 2020 vyjde BioShock: The Collection, Borderlands Legendary Collection a XCOM 2 Collection. To znamená včetně dodatečných balíčků.

BioShock: The Collection obsahuje všechny tři díly série BioShock a jejich dodatečné balíčky, včetně povedeného rozšíření Burial at Sea pro BioShock Infinite a příběhovou linku Minerva's Den pro BioShock 2.

Borderlands Legacy Collection je zase kolekce titulů Borderlands, Borderlands 2 a The Pre-Sequel. A XCOM 2 Collection nabízí hráčům původní druhý díl taktické strategie s expanzí War of the Chosen a dalšími bonusy.

BURNOUT PARADISE REMASTERED

Povedené arkádové závody Burnout Paradise si ve formě remasteru najdou koncem letošního roku cestu na Nintendo Switch. Má jít o plně optimalizovanou a vylepšenou verzi pro Switch. Hra poběží při 60 snímcích za sekundu, aby si hráči se vším všudy užili Paradise City. Kromě původní hry nabídne Burnout Paradise Remastered i osm doplňků.

DALŠÍ ZPRÁVY UŽ JEN KRÁTCE

  • Xenoblade Chronicles Definitive Edition vyjde 29. 5. Kromě standardní edice bude v prodeji i sběratelská edice. Ta obsahuje 250stránkový artbook a speciální kufřík.
  • Hráči Ring Fit Adventure budou moci cvičit na hudbu ze sérií Mario, Splatoon a Zelda.
  • Na Nintendo Switch dorazí i Star Wars Episode I Racer.
  • Z Nintendo eShopu si můžete stáhnout demoverzi Bravely Default 2. Plná verze bude následovat během letošního roku.
  • Catherine Fullbody bude na Switchi dostupná od 7. 7. 2020.
  • Super Smash Bros Ultimate přivítá nového bojovníka, půjde o postavu z ARMS. Jeho představení bude následovat v červnu.
  • Na Nintendo Switch dnes vyšel Panzer Dragoon: Remake, jako časová exkluzivita.
  • Na Switch dnes vychází akční puzzle hra Good Job! Stojí 20 euro.