Nintendo Direct Mini věnovaný partnerům japonské společnosti začal připomenutím nadcházející masivní expanze Monster Hunter Rise: Sunbreak, která vyjde 30. 6. letošního roku. Přičemž už nyní si můžete zahrát demoverzi.

Capcom rozšíření prezentoval dvojicí videí. První odhaluje novou variantu příšery Furious Rajanga s názvem Scorned Magnamalo. Druhé video se zaměřilo na novou sadu brnění a stromy zbraní.

Spekulace se potvrdily. Nintendo se skutečně dohodlo se Square Enix a na Switch ještě letos vyjde NieR: Automata. Prodávat se bude od 6. 10. tohoto roku v The End of YoRHa Edition.

Následuje oznámení Lorelei and the Laser Eyes od Annapurna Interactive. Jedná se o moderní pojetí puzzle adventury. Představit si máme starý barokní zámek, možná hotel nebo muzeum, někde ve střední Evropě. V něm bloudí žena a hledá odpovědi. Titul vyjde v roce 2023 exkluzivně na Switch.

Na začátku roku 2023 můžete očekávat Super Bomberman R 2 od Konami. Kromě klasických režimů akčního bludiště přichází na scénu nový Castle mód. V něm se tým až 15 hráčů musí probít k truhlám s pokladem, zatímco jeden bránící hráč se je snaží zadržet. Můžete také vytvářet a sdílet vlastní bojové stage.

Naopak společnost Gearbox Publishing se pochlubila uměleckým kooperativním dobrodružstvím Blanc, které je pro Switch naplánováno na únor 2023. Těšit se máte na emocionální cestu, prožijete poetický příběh vlčete a srnky. Dvojice se ztratí v náhlé sněhové bouři a bude se muset opřít jeden o druhého, aby se vydali po stopách, které ve sněhu zanechala jejich rodina.

Dobrá zpráva pro všechny majitele Nintenda Switch. Na mix konzole a handheldu vyjde Return to Monkey Island. Stane se tak koncem letošního roku stejně jako na ostatní platformy. Jako bonus přichází první gameplay trailer:

Potvrzeno, Mario + Rabbids: Sparks of Hope vyjde 20. 10. letošního roku. Na Mini Directu byl k vidění krátký trailer, přičemž zítra odpoledne uvidíme ze hry mnohem více. Zatím byly spuštěny předobjednávky.

Pokud máte rádi Pa-Mana, tak těšit se můžete na remake originálu z roku 1999. Na Switch vyjde 26. 8. 2022 pod názvem Pac-Man World Re-Pac.

Prezentace pokračovala rychlým přehledem dalších her pro Switch: Little Noah: Scion of Paradise, RailGrade, RPG Time: The Legend of Wright, Sonic Frontiers, Disney Dreamlight Valley, Doraemon Story of Seasons, Minecraft Legends, Dragon Quest Treasures,No Man’s Sky, A Plague Tale: Requiem nebo Portal: Companion Collection (dostupný od dnešního dne).

Na samém závěru byly oznámeny hry Persona 3 Portable, Persona 4 Golden a Persona 5 Royal pro Switch. Datum má zatím pouze Persona 5 Royal, stanoven je na 21. 10. 2022.

Podívat se můžete na celý záznam: