První velký event dnešního dne máme za sebou. První ze tří částí Guerrilla Collective přinesla pěknou nadílku zejména pro fanoušky indie her.

Poznámka: Ukázán byl také trailer na Midnight Ghost Hunt, ovšem stále není veřejně vydaný. Až bude, souhrn o něj doplníme.

BALDUR'S GATE 3

Pokud vše půjde podle plánu, tak si během letošního srpna budete moci zahrát Baldur's Gate 3. Larian Studios plánují zveřejnit předběžnou verzi na Steamu. Vše ale záleží na tom, zda se jim podaří nahnat ztracený čas. V době koronaviru se jim totiž nedařilo postupovat ve vývoji tak, jak by si přáli.

Dnes se můžete podívat na filmeček. Gameplay záběry budou následovat 18. června.

DISCO ELYSIUM (NYNÍ NA EPIC GAMES STORE)

SYSTEM SHOCK REDUX

WEST OF THE DEAD

DUSK

NO PLACE FOR BRAVERY

CHILDREN OF MORTA, MOONLIGHTER, FROSTPUNK

Ke slovu se dostalo i studio 11 Bit a podělilo se s námi o novinky, které chystají pro jejich nejpopulárnější hry.

Nejprve se podíváme na akční rogue-like RPG Children of Morta. To v nedávné době získalo update přinášející do hry New Game +, to však zdaleka není vše, co se pro hru chystá. Oznámena byla totiž nová členka rodiny Bergsonů, ze které se samozřejmě stane nová hratelná postava. Těšit se na ní můžeme v příštím bezplatném updatu.

Další akční rogue-like RPG Moonlighter připomnělo nedávné vydání DLC Between Dimensions pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Zároveň byla představena hra Moonlighter pro mobilní telefony s přepracovanou hratelností pro tato kapesní zařízení.

Na závěr jsme zavítali i do zmrzlého světa strategické hry Frostpunk. Během letošního léta se v novém DLC dozvíme, co se stalo s Novým Londýnem po velké bouři, která ukončovala základní hru. Zároveň vývojáři potěšili všechny fanoušky offline hraní a představili nám novou deskovou hru Frostpunk, která se chystá na Kickstarter již na podzim.

CARDACLYSM: SHARDS OF FOUR

ALMIGHTY: KILL YOUR GODS

JUGGLER'S TALE

BOYFRIEND DUNGEON

COLT CANYON

DWARF FORTRESS

EXO ONE

FIGHTS IN TIGHT SPACES

GENESIS NOIR

DOORS OF INSANITY

HAVEN

JUST DIE ALREADY

LAKE

LIBERATED

NIGHT CALL

OUTBUDDIES DX

RIGID FORCE REDUX

RÖKI

SWIMSANITY

ULTRAKILL

URAGUN

URBAN TRIAL TRICKY

VALHEIM