Společnost Electronic Arts vynechala červnovou E3 2021, aby o měsíc později přišla s vlastní akcí zaměřenou na její chystané tituly. Důraz byl kladen na Battlefield 2042, ale došlo také na očekávaný návrat Dead Space a další hry.

DEAD SPACE

Jak se hojně spekulovalo, tak se také stalo. Vrací se první díl Dead Space. Remake běží na Frostbite enginu, připravuje ho EA Motive a dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, to je všechno. Chybí datum vydání a další detaily.

BATTLEFIELD 2042

Battlefield 2042 představil speciální mód (respektive platformu), který vám umožní nastavit si vlastní pravidla a využít obsah z předešlých dílů série. Konkrétně půjde o mapy, vozidla, gadgety a dokonce i mapy z Battlefieldu 1942, Battlefieldu: Bad Company 2 a Battlefieldu 3. Vše přepracováno do Frostbite enginu.

Zajímavé je, že jeden tým může být složen z vojáků z Battlefieldu 1942 (druhá světová válka), zatímco druhý ze specialistů z Battlefieldu 2042 (moderní doba).

V Battlefield Portalu budete moci vytvářet vlastní režimy a sdílet je s ostatními.

GRID LEGENDS

Přehlídka her od Codemasters byla zakončena oznámením hry GRID Legends. Britské studio se vrací ke své závodní sérii. Slibuje špičkový závodní zážitek, který kombinuje napínavou motoristickou akci, neuvěřitelnou rozmanitost závodů a strhující příběh, díky němuž se hráč ocitne v centru dění.

Hry se dočkáme v roce 2022.

APEX LEGENDS

Populární battle royale akce Apex Legends od Respawnu se pochlubila detailnějším představením nové legendy. S hrdinou jménem Seer jsme se seznámili před několika dny. Je součástí aktualizace Emergence, která do hry dorazí 3. 8. s dalšími novinkami, včetně nové mapy World Edge. Více zde.

Lost in Random

Znovu máme možnost podívat se do světa Random, temného království, kde budoucnost každého občana určuje hod kostkou. A právě na kostky se zaměřil dnešní gameplay trailer.

Lost in Random je akční fantasy adventura od nezávislého studia Zoink! To vytvořilo magické a atmosférické dobrodružství Fe. Na titul se můžete těšit 10. 9. letošního roku na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

Knockout City

Druhá sezóna v Knockout City pomalu startuje. Jmenuje se Fight at the Movies a vyjde již 27. 7. Přinese nový obsah, mimo jiné mapu Holowood Drive-in, nové míče nebo předměty pro přizpůsobení hrdinů.