Nejen že na Steamu právě probíhají letní slevy, ale i Sony se rozhodlo pro sezónní akci. Přesněji zde mluvím o službě PS Plus.

O jakou že akci jde? Pokud již pravidelně platíte tuto službu, nebo o ní pouze přemýšlíte, tak teď je pro vás ideální doba na ušetření. Pokud si v období od 27. června až do 9. července zakoupíte službu na tři měsíce, tak dostanete slevu 25 %. Jenže k čemu to bude?

Pokud máte aktivní členství PS Plus, máte možnost hraní online s přáteli. Pokud si však rádi zahrajete i hry pro jednoho hráče, tak máte možnost vyzkoušet každý měsíc dvě hry, plus bonusové. Pro měsíc červen mluvíme o hrách Xcom 2 a Trials Fusion. A pokud nadále nevíte, zda službu předplatit, tak vás třeba přesvědčí hry na příští měsíc. Ty jsou Heavy Rain a Absolver. Ale byla představena i bonusová hra, a to Call of Duty: Black Ops III.

Pokud si k možnosti hraní s přáteli a hrám zadarmo přičteme exklusivní slevy na PS Store a možnost uložit si pozice ve hrách na 10 GB velké cloudové úložiště, tak zjistíte, že se tato služba poměrně vyplatí. Obzvlášť pokud se bavíme o ceně 488 Kč.

Platíte si podobné služby, a to od Spotify, přes Netflix až po již zmíněný PS Plus? Napište mi to do diskuze pod článkem.