Příští týden se na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech koná další ročník veletrhu For Games. Společnost Sony nebude u této akce pro veřejnost chybět se svou konzolí PlayStation 4 a exkluzivními tituly. Návštěvníci For Games si budou moci vyzkoušet kreativní a nápaditou akční adventuru Concrete Genie, která nedávno vyšla s českým dabingem (naše recenze 7/10), a krátce před vydáním MediEvil (také s českým dabingem).

Hlavním titulem veletrhu od Sony je ale Iron Man VR určen pro PlayStation VR. Ten se v plné verzi objeví až v únoru příštího roku, ale návštěvníci For Games s aktivním předplatným PlayStation Plus si ho budou moci zahrát ve speciální sekci PS Plus Lounge, kde na ně bude čekat i Nioh 2 a občerstvení od partnerů KFC a Pizza Hut. Pro vstup do PS Plus Lounge bude nutné mít ve svém mobilu/tabletu nainstalovanou aplikaci Experience PlayStation, kterou bezplatně stáhnete na Google Play a App Store. Jenom tak dokážete na místě, že máte aktivní PS Plus.

Na veletrhu For Games rovněž vyvrcholí PS4 Tournaments ve hře FIFA 20 s dotací 75 000 Kč. 8 nejlepších hráčů se utká o titul toho nejlepšího. Plus se můžete těšit na veřejné turnaje ve hrách Gran Turismo Sport, Beat Saber, Fortnite a FIFA 20. Přihlášky do veřejných turnajů budou probíhat na infopultu na začátku stánku PlayStation a soutěžit se bude o hodnotné ceny jako jsou hry, profi ovladače Raiju sluchátka Sony a jiné.

Pokud vás zajímá více informací, tak se podívejte na stránky PlayStationu o For Games, kde naleznete i program na dny od 17. do 20. října.