Příští týden má být pro Sony velmi důležitý. Podle několika spekulací se ve čtvrtek 19. 8. uskuteční nové State of Play, kde se ukáže nová souls-like exkluzivita od FromSoftware. Autoři série Dark Souls a chystaného Elden Ring mají po Bloodborne opět spolupracovat s japonskou společností a tentokrát chystat další velkou novinku pro PlayStation 5.

Druhým překvapením State of Play bude oznámení nových futuristických závodů pod známou značkou WipEout. Podle všeho se hra plánuje pro PS5 a PSVR2. Nedávné úniky tvrdily, že se Sony u nové generace virtuální reality zaměřuje na vývoj AAA her, které bude možné hrát i bez headsetu klasicky na televizi. Vývoj by měl probíhat v XDEV a Lucid Games (ti nedávno spolupracovali na Destruction AllStars).

Obě informace přinesl Shpeshal_Nick. Ten se dříve ukázal jako spolehlivý zdroj, mimo jiné jako první přišel s rozšířením Iki pro Ghost of Thushima.

O plánovaném State of Play před několika týdny mluvily i jiné zdroje. Mimo jiné se předpokládá odklad Horizon: Forbidden West na začátek roku 2022 a připomenutí Gran Turisma 7.

Zajímavé také je, že podle aktuálních pověstí má být 19. 8. odhaleno Call of Duty Vanguard. Shodují se na tom insideři Okami13 a Tom Henderson. Tak uvidíme.