Podle dřívějších informací má Sony na září letošního roku chystat novou verzi PlayStationu 5 s odnímatelnou Blu-ray mechanikou, která nahradí stávající dva modely (s mechanikou a bez mechaniky). To ale nemá být jediná novinka.

Zdroje serveru Insider Gaming odhalily, že v Sony připravují bezdrátová sluchátka do uší a nový bezdrátový headset pro PS5. K vydání nových produktů má dojít v období od dubna 2023 do března 2024.

Sluchátkám do uší se má přezdívat Project Noman a na jedno nabití mají vydržet přibližně 5 hodin. To je podobná výdrž jako mají AirPody od Apple, ale zároveň o něco méně než WF-1000XM3 od Sony (6 hodin). Očekává se nabíjecí pouzdro, které připojíte k PS5 přes USB-C. Takto se mají sluchátka také aktualizovat.

Nový bezdrátový headset pro PS5 prý nese označení Voyager a má se pochlubit podobnými funkcemi jako Inzone H7. Bohužel zatím nevíme, za kolik se budou sluchátka a headset prodávat.

Bezdrátová herní sluchátka nejsou žádnou velkou novinkou, v posledních letech je začaly nabízet společnosti jako Razer a Logitech. Zatím Sony pro PS5 prodává hlavně headset Pulse 3D.