PlayStation 4 má před sebou poslední důležité měsíce. Na konci letošního roku konzoli, která prodala 106 milionů kusů, 1,15 miliard her a má 103 milionů aktivních hráčů měsíčně, vystřídá PlayStation 5. Sony tak využívá příležitosti připomíná nám, že už brzy na PS4 vyjde The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima a Final Fantasy VII Remake. Na závěr video představuje Death Stranding.

Poslední dvě zmíněné hry jsou pouze časovou exkluzivitou. Akční survival thriller The Last of Us Part II vyjde 29. května/máje a akční adventura se samurajem Ghost of Tsushima během léta. Oba tituly budou mít české titulky. Final Fantasy VII Remake po nedávné odkladu dorazí 10. dubna/apríla s roční exkluzivitou pro PS4.

Reklama nese poselství, že nejlepším místem pro hraní je PlayStation 4. Je pozoruhodné, že Sony na poslední rok života PS4 připravila dva významné tituly a do toho roční exkluzivitu na japonské akční RPG.

Když jme u sloganu nejlepší místo pro hraní, tak údajně u PS5 má být použit slogan je čas hrát. Ten se vyskytl i v reklamě na PS4, která vyšla koncem minulého roku. Podívejte se: