Už jste obnovili starou továrnu Tatry v kopcovité Rostovské oblasti v Rusku, kterou přinesla pátá sezóna? Populární off-road simulace SnowRunner totiž byla rozšířena o šestou sezónu s názvem Haul & Hustle. Ta přináší obří nálož obsahu, včetně zcela nového regionu se dvěma novými velkými mapami plnými jedinečných aktivit a také dvou nových vozidel.

Haul & Hustle se vrací ke kořenům série, respektive ke starému MudRunneru a přináší vám možnost založit základnu v divokých lesích amerického státu Maine.

„Vydejte se do odlehlých oblastí státu Maine a odvažte se čelit přírodním živlům se dvěma novými vozidly: Aramatsu Forwarder, hbitým lesnickým specialistou 8x8 s vestavěným jeřábem a přívěsem na klády, a Tayga 6455B, odolným, všestranným šestikolovým vozidlem, které si poradí i s neúprosným terénem státu Maine, v němž se nacházejí oblasti plné bláta i sněhu. Překonejte jednu z dosud nejtěžších výzev, začněte s holou garáží bez oprav a doplňování paliva, kterou budete časem vylepšovat,“ láká tisková zpráva.

Zároveň se šestou sezónu přichází bezplatná aktualizace, obsahuje očekávaný cross-play. Ten zatím funguje pouze mezi PC a PS4, ale brzy se má přidat také Xbox One verze. Potěšující je plnohodnotný fotografický režim, nové doplňky a spousta skinů pro vozidla.

Season 6: Haul & Hustle je dostupná pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch verze hry SnowRunner v rámci Year 2 Passu. Ve hře si můžete zapnout české titulky.