Fanoušci off-road simulace SnowRunner se připravují na čtvrtou sezónu nového obsahu. Vývojáři vytvořili obrovský ruský region Amurské oblasti. V dosud nejdrsnější oblasti, která je rozdělena do čtyř nových map s celkovou rozlohou 12 kilometrů čtverečních, se budete podílet na přestavbě starého a opuštěného raketového odpaliště.

Starý ruský kosmodrom převzala soukromá společnost a hodlá z tohoto místa na oběžnou dráhu kolem Země vynést své satelity. Vy budete muset opravit silnice, dát do pořádku palivové potrubí, postav obydlí pro tým a vybudovat řídící středisko mise, aby mohla být na startovní rampu dopravena vesmírná raketa. Na pomoc si můžete vzít dvě nová vozidla: mohutný ZiKZ 605-R a robustné průzkumné vozidlo Khan 317 Sentine.

Přečtěte si také: American Truck Simulator: Mapa Kalifornie bude vylepšena

Čtvrtá fáze zahrne také řadu exkluzivních předmětů pro úpravu, stejně jako předměty zdarma pro všechny hráče SnowRunnera a nové výzvy.

S vydáním nové sezóny nazvané New Frontiers se celkový rozsah SnowRunner od první fáze Season passu fakticky zdvojnásobí.

Season 4: New Frontiers vyjde 18. 5. letošního roku pro majitele Season Passu. DLC lze zakoupit také samostatně. Hra je dostupná pro PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. 18. 5. dorazí ještě na Nintendo Switch, Steam a Windows Store.