Příští týden pro oblíbenou off-road simulaci SnowRunner vyjde osmá sezóna. Jmenuje se Grand Harvest, nasadíte si v ní farmářský klobouk a pustíte se do obnovy neúrodné krajiny na čtyřech zbrusu nových mapách o rozloze 4 km². Na nich se rozprostírá venkov, který potřebuje pořádný plán obnovy.

V garáži budete mít k dispozici tři nové přírůstky: těžké traktory s pohonem všech kol v podobě moderního K7M a stařičkého K700, s nimiž do hry SnowRunner vstupuje značka Kirovets. Doplní je tahač Step 39331.

Osmá sezóna, která poprvé přináší do SnowRunneru zemědělství, nabízí spoustu nových aktivit: obnovu místního města a letiště, farmaření (a opravu zemědělské techniky) a udržování čisté energetické infrastruktury v krajině plné železničních stanic, čerpacích stanic, stavebních zón, vesnic a polí.

Na prvních obrázcích si můžeme prohlédnout nové stroje a těžkosti, které nás na místě čekají.

Season 8: Grand Harves bude spuštěna 13. 10. tohoto roku pro všechny verze hry SnowRunner (obsahuje české titulky). Bez dalších investic k ní budou mít přístup majitelé Year 2 passu. Ostatní si DLC budou moci koupit samostatně za 7 eur (cca 170 Kč).