Včera byl pro SnowRunner významný den. Off-road simulaci skončila exkluzivita na Epic Games Store a hra se začala prodávat na Steamu a Windows Store. Současně vyšla verze pro Nintendo Switch a titul je dostupný předplatitelům Xbox Game Passu pro cloud, konzole Xbox i Windows 10.

Tím ale novinky nekončí. Studio Saber Interactive je nadšeno z pozitivních názorů komunity a prodejů. Původním plánem bylo završit rok vydáním čtvrtého dodatečného balíčku New Frontiers. Tak se také stalo, ale novinkou je oznámení druhé sezóny.

New Frontiers vás zavede do Amurské oblasti Ruska a nabídne 16 kilometrů čtverečních drsné ruské divočiny, kterou budete muset zdolat, abyste opravili opuštěné raketové odpaliště. S vydáním této expanze se celkový svět SnowRunner od první fáze Season Passu fakticky zdvojnásobil. Veškerý obsah je dostupný na PC, PS4, Xboxu One i Switchi.

Přečtěte si také: SnowRunner: V dosud nejdrsnější oblasti budete přestavovat ruský kosmodrom

Pokud se vám SnowRunner líbí, tak budete nadšeni z dalších DLC. Vývojáři oznámili Year 2 Pass, který přinese v průběhu roku čtyři nové sezóny obsahu s dalšími mapami, vozidly a aktivitami. Myslí se také na hráče, kteří nechtějí utrácet další peníze. Pro ty bude připraven bezplatný obsah, včetně předmětů k úpravě a doplňků pro vaše vozy.

Na podrobnosti o druhé sezóně si musíme počkat. V současné době víme pouze názvy balíčků: Build & Dispatch, Haul & Hustle, Compete & Conquer a vše završí nová velká expanze v rozsahu New Frontiers

SnowRunner je dostupný na PC (Epic Games Store, Steam a Windows Store), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch s českými titulky.