Dvouminutový trailer ze Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nás vítá v regionu Kuamar zasazeném do moderního Středního východu. Dozvěděli jsme se také informace o verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Ve hře se ujmeme role nájemného zabijáka Ravena, kterého na blízkovýchodním území mezi libanonskými a syrskými hranicemi, kde neplatí žádné zákony, čeká řada nových kontraktů. Tentokrát mu byl přidělen zdánlivě nesplnitelný úkol, kterým je likvidace zákeřného zločineckého syndikátu a postavení jeho členů před spravedlnost.

Region Kuamar je pod brutální diktaturou vedenou prezidentem Omarem Al-Bakrem a jeho manželkou Bibi Rashidou. Ti ovládají region již více než 20 let. Vy máte za úkol jejich vládu zastavit.

Kuamar nabídne hráčům různá místa pro odstřelování. Tvůrci připravili celkem pět odlišných map, realistické zbraně a vybavení, které budete mít k dispozici, zatímco postupně budete vše vylepšovat, abyste si vytvořili vlastní herní styl.

Přečtěte si také: PC verze Days Gone se ukazuje i s datem vydání

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 posune hráče na zbrusu novou úroveň schopností, soustředění i přesnosti, se kterou poprvé v sérii budete muset likvidovat cíle na víc než 1 000 metrů.

Tvůrci, kteří stáli za původním titulem série, ve své nové hře Contracts 2 dále posouvají hranice realistického prožitku odstřelování; ovládněte široký arzenál zbraní inspirovaný skutečným vojenským vybavením; prozkoumejte rozsáhlá prostředí zpracovaná s vytříbeným citem pro detail; a postavte se dosud nejvěrohodnějším nepřátelům.

Se zbrusu novým vybavením se můžete do plnění každého z kontraktů pustit mnoha různými způsoby a opakovaně. Vyzkoušejte si v jednotlivých misích různé postupy a utrácejte svoje výdělky za vylepšené zbraně a vybavení.

Přečtěte si také: V Resident Evil Village budete vylepšovat Ethana i jeho zbraně

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 dorazí na novou i starou generaci. Na PlayStationu 5 a Xboxu Series X poběží v rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu, zatímco majitelé Xboxu Series S se budou muset spokojit s rozlišením 1080p při 30 snímcích.

Vývojáři z CI Games pracují na alternativním řešení navrženým pro ty, kteří dávají přednost plynulosti hry před grafickou kvalitou. Plánují přidat režim, který umožní zahrát si v rozlišení 2K při 60fps na PS5 a Series X. Pokud jde o Series S, tak v tomto případě podobnosti neznáme.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyjde 4. 6. tohoto roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PS4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.