Poměrně nedávno se na internetu objevily snímky obrazovky ze zrušeného projektu studia LucasArts, akční hry Star Wars 1313. Nyní unikly další snímky, které velké části Star Wars fanoušků připomínají, jak velká byla škoda, že byl titul zrušen. Kdo ví? Možná by se z něj stala jedna z nejlepších Star Wars her. Bohužel to se už nedozvíme a maximálně se můžeme podívat na těch pár obrázků. 

Star Wars 1313 je bezpochyby jedním z nezapomenutelnějších a nejzajímavějších zrušených projektů ze světa Hvězdných válek, co jsme zde měli. Původně medializován jako „Star Wars Uncharted“, měl hráče dostat do role lovce odměn, o kterém se obecně věřilo, že jde o Boba Fetta, a provést ho úžasným příběhem poháněném epickými akcemi na staré známe planetě Coruscant, kde se odehrávala hromada významných událostí Star Wars universa a také zde sídlil senát. 

První screenshot byl sdílen na Redditu a ukazuje, jak vypadala časná verze skutečné hry. Můžete si na něm všimnout Fetta, který se dívá na podsvětí Coruscantu. Dále se k němu připojují dva snímky zveřejněné od DSOGaming. Jeden vyobrazuje Fetta stojícího s jinou postavou tam, kde to vypadá jako místo z prvního obrázku, zatímco druhý ukazuje, že se Fett krčil uvnitř větrací šachty.

LucasArts bylo uzavřeno už v roce 2013, takže je velmi nepravděpodobné, že bychom se Star Wars 1313 někdy dočkali. EA, aktuální vlastník práv na Star Wars hry, by se však mohl nechat tímto titulem inspirovat a přijít s něčím podobným. Co si myslíte vy?