Šmoulové dostanou další hru. Po dobrodružné plošinovce The Smurfs - Mission Vileaf si jejich přítomnost užijí malí i velcí hráči v motokárových závodech Smurfs Kart, které vyjdou exkluzivně na konzoli Nintendo Switch.

Místo traileru a gameplay záběrů se prozatím musíme spokojit s obrázky. Za hrou stojí studio Eden Games (autoři Gear.Clubu) ve spolupráci s vydavatelskou společností Microids. Ta uvádí, že každý ze Šmoulů má speciální motokáru a jedinečnou dovednost.

Podle screenshotů je vše v souladu se známou komiksovou sérií belgického kreslíře Peya a animovaného televizního seriálu. Například Šprýmař drží v ruce svůj typický dárek (bombu), jenž bude pravděpodobně využit k nabourání fair play. Kromě toho nebudou chybět různé zkratky na trati.

Šmoulí závody si zahrajete sami nebo s rodinou. V druhém případě bude podporováno sdílení obrazovky až pro čtyři hráče. To je také vidět v galerii.

V Microidsu jistě doufají v úspěch Smurfs Kart, když se skvěle dařilo takovým titulům jako Garfield Kart: Furious Racing a Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix.

Smurfs Kart dorazí v zimě na Nintendo Switch.