Tři studenti střední školy založili nezávislé Eternity Studios a ve volném čase pracují na své první hře. Jde o first-person horor Our Way, který je založen na tom, co se nám všem může v životě přihodit. Titul si má pohrát s myslí hráče a přimět ho ptát se sám sebe na otázky života.

Studenti chtějí svůj projekt vydat na Steamu. Než se tak ale stane, prosí na Startovači o peníze. Vybrat potřebují 250 euro (cca 6700 Kč). Polovina z požadované částky půjde na členství na Steamu. Zbytek peněz použijí hlavně na zakoupení nějakých drobností a profesionálních zvukových efektů do hry, aby hráči měli z hry co největší zážitek.

Our Way prezentují ve čtyřminutovém gameplay traileru z pre-alfa verze hry. Schválně vystříhali všechny jumpscary, aby si každý hru poté užil.

Na projekt Our Way můžete přispět dvě eura a vysloužit si digitální poděkování. Pokud byste chtěli hru samotnou, tak musíte české a slovenské studenty podpořit částkou 25 eur. Společně se Steam verzí bude vaše jméno uvedeno v credits a obdržíte i digitální poděkování. Jen pozor, tato odměna je omezena pro první dva dárce.