Na PlayStation Store a u vybraných tuzemských prodejců začala akce Days of Play od Sony. V rámci ní je možné koupit se slevou členství PlayStation Plus, vybrané hry od Sony i partnerů a příslušenství.

Všechny tři tarify členství PlayStation Plus jsou se slevou 25 %. Stejná sleva je připravena také pro majitele nižších úrovní předplatného pro upgrade na Extra a Premium.

U her pro PS5 a PS4 vyzdvihuje Sony zejména akční dobrodružství God of War Ragnarök s českými titulky pro PS5 s 25% slevou, majitele předchozí generace konzole potěší 29% sleva na PS4 verzi. Marvel’s Spider-Man Miles Morales (s českými titulky) si v rámci Days of Play 2023 mohou hráči pořídit za polovinu běžné ceny. Sleva 65 % je na PS5 a PS4 verze FIFA 23 Ultimate Edition a WWE 2K23 cross-gen.

45% sleva je na Call of Duty: Modern Warfare 2 cross-gen, 50 % na PS5 verzi Grand Theft Auto V, 25 % na The Last of Us Part 1 (s českými titulky), 38 % na Gran Turismo 7, 20 % na Dead Island 2, 38 % na Horizon Forbidden West (s českými titulky) nebo 50 % na Ghost of Tsushima v Director's Cut edici s českými titulky.

Dále 70 % na Need for Speed Undbound Palace Edition, 50 % na Dying Light 2 Stay Human (s českými titulky), 50 % na GOTY edici Sekiro: Shadows Die Twice a poloviční sleva také na akční plošinovku Ratchet % Clank: Rift Apart, jež má také české titulky.

Kromě velkého množství her mohou herní nadšence potěšit také slevy na hardwarové příslušenství. Sluchátka Pulse 3D si nyní můžete pořídit již za 1 799 Kč, a to jak v základní bílé a černé variantě, tak i v provedení Grey Camo. Pokud vám chybí PS5 HD Camera, tak je teď za akční cenu 999 Kč.